Verjaardagsservice

Oh nee, weer een verjaardag vergeten!

 

Bent u iemand die regelmatig verjaardagen vergeet? Het is een veel voorkomend probleem, maar wij hebben nu een oplossing voor u waardoor u zich hier niet meer druk over hoeft te maken! Wij bieden namelijk een verjaardagsservice aan waarmee u altijd een attent cadeautje verstuurt, zelfs wanneer u de verjaardag vergeten bent!

Hoe werkt de verjaardagsservice?

Stap 1

Bedenk wie u het komende jaar allemaal een Dinnercheque voor hun verjaardag wilt geven en verzamel de data van hun verjaardagen.

Stap 2

Ga naar de bestelpagina van de Dinnercheque en kies welke waarde u cadeau wilt geven aan deze persoon. KIies er voor of u het cadeau wilt laten inpakken of er misschien zelfs een lekker flesje wijn bij cadeau wilt doen.

Stap 3

Na het invullen van uw eigen adres klikt u op 'Ik wil de cadeaukaarten op een ander adres laten bezorgen dan het factuuradres'. Daar vult u het adres van de toekomstige jarige in.

Stap 4 

In het winkelmandje rechts in uw scherm ziet u in het groen de geplande leverdatum staan. Daaronder vindt u de optie om deze te wijzigen. Kies voor de datum van de verjaardag van degene waarvoor u het cadeau wilt inplannen en rond het bestelproces af.

 

Verjaardagscadeau inplannen 

 

Zo makkelijk was het! Één dag de belangrijke verjaardagscadeaus inplannen en u hoeft nooit meer een verjaardag te onthouden!