Valentijnscadeau

Valentijnscadeau Dinnercheque

Een romantisch valentijnscadeau

Niets roept “Valentijn” als een avond samen uit eten gevolgd door een overnachting in een hotel op een romantische locatie. Valentijnsdag is de dag om uw liefde te vieren en daar hoort uiteraard een toepasselijk cadeau bij! Met de Dinnercheque geeft u iemand een avond uit naar keuze bij een van de vele aangesloten romantische restaurants en hotels. U kunt de Dinnercheque natuurlijk aan uw eigen geliefde geven en samen van een leuke avond genieten, maar u kunt ook een ander gelukkig maken met een leuke en liefdevolle avond uit! Het spreekwoord luidt niet voor niets “Liefde gaat door de maag”. Help cupido dit jaar daarom een handje en schenk iemand deze romantische cadeaubon!

Meer informatie

Eenvoudig te bestellen

Het geven van een Dinnercheque als valentijnscadeau is niet alleen erg leuk, maar ook heel gemakkelijk! U bestelt de Dinnercheque veilig via de website en u kunt met iDeal betalen. U kunt het valentijnscadeau vervolgens bij u thuis laten afleveren en zelf aan de gelukkig overhandigen, of de Dinnercheque direct bij de ontvanger laten bezorgen. Wilt u net even een extra persoonlijk tintje geven aan uw valentijnscadeau? Laat het dan mooi inpakken door onze inpakservice en laat een speciale valentijnsboodschap achter voor de ontvanger! Het is ook mogelijk om een lekker flesje wijn uit het uitgebreide assortiment toe te voegen aan uw bestelling. Zo is uw valentijnscadeau helemaal compleet!

Valentijnscadeau bestellen

Heeft u een Dinnercheque van cupido gekregen?

Gefeliciteerd! Iemand heeft voor cupido gespeeld en gunt u een mooie en romantische avond uit met de Dinnercheque. Bent u benieuwd waar u de Dinnercheque allemaal kunt besteden en hoeveel saldo er op de kaart staat? Via de buttons hieronder kunt u naar de saldochecker en naar de overzicht pagina van deelnemende hotels en restaurants! Vul in de saldochecker de 19 cijferige code die achterop de kaart staat in en check de geldigheid en het saldo op uw Dinnercheque! Wij wensen u veel plezier toe met uw valentijnscadeau!

 Saldochecker Overzicht restaurants en hotels