Vaderdag Cadeau

De Dinnercheque als Vaderdag cadeau

Maak papa blij met een Dinnercheque

Bent u op zoek naar een Vaderdag cadeau waar u uw vader echt blij mee kunt maken? Wilt u hem laten weten hoe belangrijk hij voor u is? Geef hem dan een Dinnercheque! Met de Dinnercheque kan uw vader er lekker even een avondje tussenuit. Heerlijk uit eten in een restaurant, en aansluitend overnachten in een hotel! Heeft uw vader wel een leuk uitje verdiend? Schenk hem dan nu deze leuke en veelzijdige cadeaukaart. Bij de Dinnercheque zijn de meest uiteenlopende restaurants en hotels aangesloten. In iedere hoek van het land zijn er wel meerdere acceptanten van de Dinnercheque gevestigd, dus waar de ontvanger ook naartoe wil, met de Dinnercheque kan het altijd!

Meer informatie

Een leuk en makkelijk cadeau

Het schenken van een Dinnercheque is erg eenvoudig. U bestelt hem makkelijk online en er zijn leuke mogelijkheden om de cadeaukaart persoonlijk te maken. Zo kunt u hem door onze inpakservice mooi laten inpakken en er een persoonlijke boodschap bij laten voegen. Met een lekker fles wijn uit ons brede assortiment erbij is uw Vaderdag cadeau helemaal compleet! Wanneer u op werkdagen voor 17:00 bestelt, wordt uw Dinnercheque bovendien diezelfde dag nog op de post gedaan. Twijfel niet langer en bestel voor uw vader deze leuke cadeaukaart!

Bestel nu

Bent u de gelukkige ontvanger van een Dinnercheque?

Heeft u van uw zoon of dochter een Dinnercheque ontvangen? Van harte gefeliciteerd! Met uw Dinnercheque kunt u heerlijk uit eten gaan of een overnachting boeken bij een van de leuke aangesloten hotels en restaurants. Kijk snel hoeveel u te besteden hebt door de 19-cijferige code op de achterkant van uw Dinnercheque in te vullen in de saldochecker. U ziet vervolgens het saldo en de geldigheid van de cadeaukaart. Ook vindt u op de website een overzicht van alle deelnemende hotels, restaurants, cafés en bars waar u welkom bent met uw Dinnercheque voor een gezellig avond. Wij wensen u veel plezier toe met uw Dinnercheque!

Saldochecker Overzicht restaurants en hotels