Sinterklaas cadeau

De Dinnercheque als Sinterklaascadeau

Speel voor Sinterklaas met de Dinnercheque

Heeft u ook dit jaar weer de nobele taak om voor Sinterklaas te spelen? Dit sinterklaascadeau is niet voor kinderen, maar voor alle anderen die dit jaar ook braaf zijn geweest! U kunt deze Sinterklaas namelijk iemand verassen met een heerlijke avond uit door diegene een Dinnercheque in zijn schoen te geven. Met de Dinnercheque kan de ontvanger een heerlijk avondje op stap. Deze veelzijdige cadeaubon is namelijk te besteden bij zowel aangesloten restaurants, cafés én hotels. Naar Spanje zal hij of zij met de Dinnercheque niet kunnen, maar er zijn binnen Nederland genoeg leuke mogelijkheden met deze cadeaukaart! De ontvanger heeft wanneer hij of zij de Dinnercheque krijgt niet alleen op 5 december een heilig avondje, maar nogmaals wanneer hij of zij heerlijk uit eten gaat of gaat overnachten op een leuke plaats!

Meer informatie

Eenvoudig te bestellen

Sinterklaasgedichten maken duurt al lang genoeg, dus het is fijn wanneer uw cadeau makkelijk te bestellen is! Gelukkig bestelt u uw Dinercheque snel en eenvoudig online op onze website. Wanneer u dat voor 17:00 uur doet op werkdagen dan wordt uw bestelling diezelfde dag al op de post gedaan. Er zijn ook leuke mogelijkheden om uw bestelling extra leuk te laten inpakken. Bovendien kunt u een heerlijk flesje wijn mee laten zenden met uw geschenk. Dit geeft de Dinnercheque een bijzondere touch en zo kan het feest voor de ontvanger meteen beginnen!

Nu bestellen

Een Dinnercheque ontvangen als Sinterklaascadeau?

Heeft u een Dinnercheque in uw schoen gevonden? Gefeliciteerd! U kunt nu van een heerlijke avond uit gaan genieten bij een van de aangesloten restaurants, cafés en/of hotels. Ga snel naar de saldo checker om te kijken hoeveel geld u te besteden heeft en hoe lang uw Dinnercheque nog geldig is! Ook kunt op de website rustig een kijkje nemen welke horecagelegenheden er allemaal zijn aangesloten bij de Dinnercheque.

Saldochecker Overzicht hotels en restaurants