Over ons

Dinnercheque: dé cadeaukaart voor restaurant én hotel!

Wilt u iemand een leuke avond uit cadeau doen, maar wilt u niet kiezen tussen het schenken van een avond heerlijk uit eten en een overnachting? Goed nieuws! U kunt nu namelijk een Dinnercheque schenken. De Dinnercheque is een unieke cadeaukaart die kan worden besteed bij zowel vele aangesloten restaurants, eetcafés, bistro’s en brasserieën als bij een groot aanbod aan hotels, pensions en bed & breakfasts. De Dinnercheque is zelfs te besteden in vele gezellige bars, lounges en cafés! Zo kan de ontvanger een complete avond uit naar eigen invulling beleven met zijn of haar Dinnercheque.

Hoe werkt de Dinnercheque?

Wanneer u een Dinnercheque bestelt wordt deze bij u thuis of indien gewenst bij de ontvanger thuis bezorgd met de post. De Dinnercheque heeft de vorm van een handige betaalpas, die de ontvanger kan gebruiken om te betalen via het pinapparaat van deelnemende restaurants en hotels. De ontvanger hoeft het bedrag niet in één keer te besteden, omdat na een transactie het resterende saldo op de cadeaukaart blijft staan. Het bedrag dat op de Dinnercheque komt te staan is uw keuze. U kunt een bedrag tussen de €5,00 en de €150,00 op de cadeaukaart laten zetten, dus de Dinnercheque kan zowel worden ingezet voor een groot cadeaumoment als voor een klein cadeaumoment. De cadeaukaart wordt standaard geleverd in een leuk cadeaudoosje, maar om het geheel extra feestelijk te maken kunt u het doosje nog mooi laten inpakken en er een persoonlijke boodschap of zelfs een fles wijn bij laten bezorgen! Maak nu iemand blij met een heerlijke avond uit en bestel eenvoudig en snel een Dinnercheque!

 

Het team van Nationale Dinerbon

Snelle en persoonlijke service

Bij Dinnercheque werken we met alle collega’s hard om van Dinnercheque de leukste cadeaukaart van Nederland te maken. Dit doen we natuurlijk door iedere dag nieuwe, leuke en sfeervolle restaurants en hotels aan te sluiten bij de cadeaukaart, maar ook door u goede service te bieden. Zo zorgen we voor een gebruiksvriendelijke en up-to-date website, waar u een actueel overzicht ziet van alle aangesloten hotels en restaurants. Ook kunt u altijd met uw vragen bij ons terecht. Kijk eerst even bij de veelgestelde vragen op de website en neem wanneer uw vraag er niet tussen staat contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder met uw vraag!

 

Dinnercheque

  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants en hotels!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen