Kerstcadeau

De Dinnercheque als kerstcadeau

Een bijzonder cadeau voor onder de kerstboom

Wilt u deze kerst iemand verassen met een mooie avond uit naar keuze? Is er iemand in uw omgeving die het echt verdient om zich even helemaal in de watten te laten leggen deze kers? Leg dan voor diegene de Dinnercheque onder de kerstboom. De Dinnercheque is een bijzondere cadeaukaart, omdat deze niet alleen te besteden is bij vele voortreffelijke restaurants, maar ook bij vele sfeervolle hotels op vele verscheidene locaties in het land. Op die manier hoeft de leuke avond uit met de Dinnercheque na het eten niet te stoppen, maar kan de ontvanger deze gewoon voortzetten met een leuke overnachting! Iedere ontvanger van de Dinnercheque zal u als Kerstman zeer dankbaar zijn voor dit grootse gebaar! Maak dus iemand gelukkig deze kerst en bestel voor hem of haar de Dinnercheque!

Bestel nu

Een zakelijk kerstcadeau

De Dinnercheque is ook zeer geschikt als zakelijk kerstcadeau voor uw zakenrelaties of personeel. Omdat de mogelijkheden met de Dinnercheque zo ruim zijn, is het een geschikt cadeau voor haast iedere ontvanger. Laat uw waardering voor uw personeel blijken door ze een bijdrage te schenken voor een mooie avond of zorg ervoor dat belangrijke zakenrelaties weer even aan u denken! Er zijn voor zakelijke bestellingen speciale mogelijkheden om de cadeaukaarten te laten personaliseren met een bedrijfslogo of foto, zodat niet zal worden vergeten dat u de schenker bent van de Dinnercheque! Bestellen gaat eenvoudig op factuur en wanneer u voor 17:00 bestelt wordt uw bestelling diezelfde dag nog verzonden. 

Bestel zakelijk

Heeft u een Dinnercheque ontvangen voor kerst?

Heeft u van de Kerstman een Dinnercheque ontvangen? Gefeliciteerd! Kijk snel op de saldochecker voor welk bedrag u een heerlijke avond uit kunt met deze leuke en veelzijdige cadeaubon. Wanneer u de 19-cijferige code die op de achterkant van uw Dinnercheque staat invoert in de saldochecker, verschijnt het te besteden saldo op het scherm. Wanneer u uw cadeaukaart al eens heeft gebruikt kunt u de saldochecker ook raadplegen om te zien of er eventueel een resterend bedrag op uw Dinnercheque staat. Ook vindt u op de website een overzicht van alle deelnemende restaurants en hotels. Neem rustig de tijd om te kijken op welke mooie plekken u uw Dinnercheque allemaal kunt besteden!

Saldochecker Overzicht hotels en restaurants