Hotel De Bonte Wever

Adres
Stadsbroek 17, 9405 BK Assen
Telefoon
0592 - 356000
Dinnercheque Assen Hotel De Bonte Wever
Dinnercheque Assen Hotel De Bonte Wever
Dinnercheque Assen Hotel De Bonte Wever
Dinnercheque Assen Hotel De Bonte Wever

Wegens verbouwing is op dit moment alleen het buffetrestaurant toegankelijk.

In Assen is De Bonte Wever een echt begrip. Dat begrip is plezier. Eindeloos plezier. Of u dat nou beleefd op één van de drie Bowlingbanen of in het subtropisch zwem- en saunaparadijs. Hoe u uw dag besteed is volledig uw keus natuurlijk. Maar welke keus u ook maakt, aan het einde van de dag moet er gegeten worden. Waar kunt u dat nou beter doen dan in het Steakhouse De Piri Piri? Het is dichtbij, het eten is heerlijk en u kunt er zelfs met een Dinerbon van DinerCadeau betalen.

Met een naam als De Piri Piri is het niet raar dat de piri piri centraal staat. U kunt er bijvoorbeeld onbeperkt piri piri bestellen. Mocht u geen grote fan zijn van gegrilde kip kunt u natuurlijk altijd bestellen van de kaart of een wandeling maken langs het rijkgevulde buffet. Het is bij De Bonte Wever belangrijk dat iedereen geniet dus is er speciaal voor de kinderen een aanbieding bedacht. Kinderen eten gratis!

U kunt bij De Bonte Wever ook altijd terecht als u op zoek bent naar locatie voor grotere groepen. Er is een plethora aan arrangementen waar u uit kunt kiezen. Zo is er het All-in pakket waar u alles mag beleven en het afsluit in het hotel. Of u kiest voor het zwem- en eetfestijn waarbij u een heerlijk dagje doorbrengt in het zwem- en saunaparadijs en afsluit met een diner in het steakhouse. Maar er is ook een bijzondere aanbieding. Het MoordDiner. Tijdens dit spannende diner gaat u met Hoofdinspecteur van de regiopolitie, René van Brugge, op zoek naar een koelbloedige moordenaar. Bloedstollend spannend.

Bij De Bonte Wever is dus meer dan genoeg te beleven. En met een Dinerbon van DinerCadeau is het gewoon te betalen.

Dinnercheque

  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants en hotels!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen