Bedankje

Bedank iemand nu op originele wijze!

 

Soms maken andere het leven voor u een stukje makkelijker. Bijvoorbeeld door te helpen met verhuizen, de planten water te geven wanneer u op vakantie bent of door op de kinderen te passen. Deze mensen hebben wel een bedankje verdiend! Met de “Dinnercheque” kunt u al uw trouwe vrienden en andere helpende handen verassen met een heerlijke avond uit ergens in Nederland. Met de Dinnercheque kan de ontvanger zijn of haar droomavond samenstellen. De Dinnercheque is namelijk niet alleen te besteden in vele lekkere restaurants, maar ook in een groot aantal sfeervolle hotels en cafés. 

 

Meer informatie

 

Eenvoudig te bestellen

 

Uw bedankje is zo geregeld! U bestelt veilig en eenvoudig online een Dinnercheque, die u vervolgens direct bij de ontvanger thuis af kunt laten leveren. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is bij de verzendinformatie aan te geven dat u de cadeaukaart op een ander adres wilt laten afleveren en daar het adres van de ontvanger in te vullen. Wilt u uw bedankje helemaal compleet maken? U kunt een persoonlijke boodschap toevoegen en uw bedankje door ons feestelijk laten inpakken. Degene die u wilt bedankje vindt uw vrolijke bedankje dan zo snel mogelijk op de deurmat! Wanner u voor 17:00 bestelt wordt uw bedankje diezelfde dag nog op de post gedaan.

 

Bestel uw Dinnercheque

 

Heeft u een bedankje van iemand ontvangen?

 

Bent u door iemand bedankt met een Dinnercheque en bent u benieuwd welk bedrag u te besteden heeft? U kunt met de saldochecker op de website checken hoeveel saldo er op uw kaart staat! Om uw saldo te checken heeft u de 19-cijferige code op de achterkant van uw Dinnercheque nodig. Wanneer u deze invult in de saldochecker ziet u de waarde die op uw cadeaukaart staat en hoe lang uw cadeaukaart nog geldig is. U kunt uw Dinnercheque besteden bij de leukste restaurants, cafés en hotels, die zich verspreid over heel Nederland bevinden. Op de website vindt u een uitgebreid overzicht van alle aangesloten horeca instellingen met een handige zoekfunctie per stad. Neem snel een kijkje en ontdek de mogelijkheden met uw Dinnercheque!

 

Saldochecker Overzicht horecagelegenheden