Afscheidscadeau

De Dinnercheque als afscheidscadeau

Een mooi en persoonlijk afscheidscadeau

Om te laten merken dat u iemand die weggaat gaat missen is het een leuk gebaar om een mooi afscheidscadeau te geven. Het liefst heeft dit afscheidscadeau een persoonlijke tint en bevat het een mooie afscheidsboodschap. U kunt nu aan iemand die weggaat een Dinnercheque cadeau doen, waarmee hij of zij een heerlijke avond uit kan gaan. De ontvanger heeft hierbij de keus om deze Dinnercheque te besteden bij een van de vele aangesloten restaurants, cafés én hotels. De aangesloten horecagelegenheden bevinden zich verspreid over heel Nederland, dus de avond uit van de ontvanger kan werkelijk overal in het land plaats gaan vinden. Wanneer u bijvoorbeeld afscheid van iemand neemt omdat diegene gaat verhuizen, dan kan hij of zij in de buurt van zijn nieuwe woonplaats leuke restaurants en hotels gaan verkennen! U kunt wanneer u de Dinnercheque bestelt voor iemand een leuke boodschap laten bijvoegen, waarmee u dit cadeau de hoognodige persoonlijke tint meegeeft!

Bestel nu

De Dinnercheque als zakelijk afscheid

De Dinnercheque is ook een zeer geschikt cadeau om in te zetten als zakelijk afscheidscadeau. Hiermee kunt u laten weten dat  u het jammer vindt om afscheid te nemen van een werknemer, een collega of een zakenrelatie en aangeven dat u de samenwerking hebt gewaardeerd. Omdat de bestedingsmogelijkheden van de Dinnercheque zeer ruim zijn, kunt u een breed spectrum aan verschillende personen blij maken met dit cadeau. Dit draagt bij aan de geschiktheid van de Dinnercheque als zakelijk cadeau. 

Bestel zakelijk

Heeft u een Dinnercheque ontvangen als afscheidscadeau

Wat jammer dat u afscheid heeft moeten nemen, maar wat fijn dat u een Dinnercheque heeft ontvangen! De schenker vindt het vast zeer jammer dat u weggaat. Met uw Dinnercheque kunt u een heerlijke avond uit in een restaurant, café, bar of hotel ergens in Nederland. U kunt via de saldochecker op de website controleren hoeveel saldo er op uw kaart staat . Ook vindt u daar een overzicht van alle locaties waar u uw Dinnercheque kunt besteden! Veel plezier met uw cadeau!

Saldochecker Locaties