Pallas – Wijn Bar Restaurant

Adres
Hof 19, 3811 CJ Amersfoort
Telefoon
033-4611310
Dinnercheque Amersfoort Pallas – Wijn Bar Restaurant
Dinnercheque Amersfoort Pallas – Wijn Bar Restaurant
Dinnercheque Amersfoort Pallas – Wijn Bar Restaurant
Dinnercheque Amersfoort Pallas – Wijn Bar Restaurant

Pallas is een sfeervol mediterraan restaurant gelegen op het gezelligste horecaplein van Amersfoort; de Hof. Achter de historische gevel gaat een modern culinair restaurant schuil waar met liefde gerechten van uitstekende kwaliteit worden bereid en geserveerd. Alles wordt huisgemaakt met verse ingrediënten. Van onze garnalen, inktvis en octopus tot onze rib-eye, tomahawk steak en salades. Service en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Bij goed weer kun je terecht op ons grote terras en ook binnen hebben we voldoende ruimte om je een avond te bezorgen om nooit te vergeten.

Met jouw Dinerbon ben je van harte welkom om te dineren en/of te genieten van een drankje (en een hapje) aan de uitnodigende bar in het hart van de zaak. Onze borrelkaart bevat heerlijke kleine gerechtjes zoals oesters, bitterballen en diverse ‘planken’. De barman is gespecialiseerd in cocktails. Vraag gerust naar je favoriet of laat je verrassen.

Voor een goede wijn ben je bij ons ook aan het juiste adres. Op onze wijnkaart staan meer dan honderd verrassende wijnen uit de Méditerranée. Zeventien wijnen daarvan kun je per glas bestellen en we adviseren graag bij het maken van een keuze.

Ben je benieuwd naar ons menu, neem dan gerust een kijkje op onze website.
Wij zijn zeven dagen per week geopend tussen 16.30 en 00.00 uur.

Jouw cadeaubon is hier goed besteed!

dinerbon amersfoort

Wanneer u met uw dinerbon amersfoort in gaat zult u merken dat dit een prachtige stad is veel mooie oude gebouwen, een bruisende binnenstad en in de zomer een groot aanbod in culturele festivals. Je kunt in deze gezellige stad dan ook verukkelijk eten. Het centrum van amersfoort bestaat uit enkele hofjes naast elkaar waar verschillende café's en restaurants aan zijn gevestigd. Zo kunt u van plein naar plein lopen en genieten van de bourgondische sfeer dat deze pleinen/hofjes uitstralen. Met de dinerbon kunt u eten in de stadskern van Amersfoort maar ook in de wijken daaromheen zoals bij het hippe pannenkoekenrestaurant Hey Pannenkoek! In Vathorst. dus ga met uw dinerbon Amersfoort in en wordt verliefd op deze klein maar fijne centraal gelegen stad!

Dinnercheque

  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants en hotels!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen